W 1962r. nieustraszona szefowa kuchni i autorka książek kucharskich Julia Child zaczyna gościć w amerykańskich domach, dzięki programowi The French Chef, który stał się pionierem współczesnych programów kulinarnych.
Nr | Tytuł | Data premiery | |
---|---|---|---|
1 | Omelette | 2022-03-31 | |
2 | Coq Au Vin | 2022-03-31 | |
3 | Boeuf Bourguignon | 2022-03-31 | |
4 | Petit Fours | 2022-04-07 | |
5 | Crêpes Suzette | 2022-04-14 | |
6 | Breads | 2022-04-21 | |
7 | Foie Gras | 2022-04-28 | |
8 | Chocolate Soufflé | 2022-05-05 |
Nr | Tytuł | Data premiery |
---|
Ta strona wykorzystuje cookies i web storage do przechowywania informacji. Pozostając na niej godzisz się na ich zapisywanie w twojej przeglądarce.close